fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Taktekker Askøy

Godkjent for ansvarsrett, mesterbedrift, sentralt godkjent, godkjent lærebedrift, godt vurdert, alltid gratis befaring

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Taktekking Askøy

Lang erfaring som taklegger

Ved å velgetaktekker Askøy vil du raskt få tilgang til solide takløsninger iden design og prisklasse som er ønskelig. Kontakt taktekker Askøy og få raskt tilgang til gode tilbud på praktiske og flotte takløsninger. Våre taktekkere er fagfolk som har kompetansen som trengs når du skal fornye boligens tak, som må tilfredsstille dagens krav.

Våre taktekkere kan tilby deg et ferdigstilt tak ved å ta utgangspunkt i et stort utvalg av takstein og andre materialer. Du kan beholde en eldre stil som passer inn i forhold til resten av bebyggelsen. Her kan du også variere både design og fargefor å oppnå et trendy uttrykk, som står i stil med husveggen.

Nytt tak Askøy

Takløsninger finnes i et stort utvalg av farger og design, som garantert gir et flott sluttresultat.I tillegg til takstein bør du også vurdere behovet for nye takrenner. 

Taket ditt bør være både funksjonelt og holdbart i all salgs vær. Et alminnelig hustak skal i utgangspunktet vare i over 50 år,og skalvære bygget etter alle kunstens regler.

Våre Tjenester

Liste over tjenester

Kontakt oss

Bruk praktiske takløsninger

Dersom du skal fornye eller restaurere
taket på boligen din kan du velge mellomtakstein i mange ulike design. Forhør
deg gjerne om hvilke typer takstein som passer til akkurat ditt bygg eller
bolig. Her velger du enkelt mellom betongtakstein, tegltakstein og takplater. Dagens
utvalg av takstein er variert, og blir stadig tilpasset krevende norske
byggeforhold.

Velg riktig takstein og materialer
Hvilket tak som passer til akkurat dine behov vil variere ut fra byggestil og bebyggelse i området rundt. Det er også viktig å velge tak ut fra hvor mye vedlikehold som kreves i løpet av takets levetid. Du bør videre undersøke om boligens takkonstruksjon kantilpasses taksteinen.Taket kan også bygges i shingel og skifer om dette er bedre alternativer.Ved å velge taktekker Askøy får du utført profesjonelt fagarbeid i den beste kvaliteten.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud