fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Taktekker Os

Godkjent for ansvarsrett, mesterbedrift, sentralt godkjent, godkjent lærebedrift, godt vurdert, alltid gratis befaring

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Taktekking Os

Lang erfaring som taklegger

Dersom du er på jakt etter en funksjonell takløsninganbefales det å kontakte taktekker Os for å avtale en befaring av taket ditt. Du vil da motta et uforpliktende tilbud på hvilke muligheter du har i forbindelse med taklegging på din bolig. Den totale kostnadenpå taket vil variere ut fra takkonstruksjon, materialer og design.

Laaaang holdbarhet

Våre taktekkere har sine spesialkompetanser som de arbeider ut i fra. Vi sjekkergjerne takkonstruksjonen og gir deg faglige råd om hvilken takløsning som passer best på din bolig. Det finnes i dag flotte takløsninger som varierer ut fra både design, farger og materialer. Et normalt tak skal i utgangspunktet vare opp mot hele 50 år.

Våre Tjenester

Liste over tjenester

Kontakt oss

Velg solide og varige takløsninger

Et tak er en noe av det viktigste på boligen din. Uavhengig av værforhold skal taket ditt konstrueres solid og forsvarlig for at du skal føle deg trygg på at taket holder mål. Kontakt derfor våre fagfolk om du vurderer å bytte eller reparere taket ditt. En dyktig taktekker vil gi deg uforpliktende og faglige anbefalinger.

Dersom du er en av dem som bygger din egen bolig, vil du få stor glede av de mange lekre og trendy takløsningene som er i dagens marked. I dag får du tilgang til både moderne og tradisjonelle takløsninger som står i stil med boligen din. Dagens moderne løsninger kan også enkelt tilpasses  innovative nybygg og bedriftseiendommer etter behov.

Flere typer takstein å velge mellom

Hvis du er på utkikk etter nye løsninger i forbindelse med utforming av boligens tak, bør du ta en titt i det gedigne utvalget av takstein som er tilgjengelig i dag. Du kan velge mellom takstein i tegl, betong og solcelletak. Du kan også velge å legge torv eller skifer på taket ditt for å oppnå et individuelt inntrykk.Ved å velge taktekker Os får du tilgang til profesjonelt fagarbeid som tilfredsstiller faglige krav.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud