fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Taktekker Åsane

Godkjent for ansvarsrett, mesterbedrift, sentralt godkjent, godkjent lærebedrift, godt vurdert, alltid gratis befaring

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Vi hjelper deg med taktekking i Åsane

Taktekking

Alt innen takking. Inkl nytt tak, renovering av gammelt og mye mer.

Solceller

Smart, klimavennlig energi. Installer solcellepaneler på taket ditt.

Fjerning av mugg

Effektiv fjerning av mugg og sopp på taket / fasaden din.

Blikk & Beslag

Vi tilpasser alt innen blik og beslagarbeid. Flinke, erfarne blikkenslagere.

Takreparasjon

Reparasjon av av tak. Alt fra lekkasje, taksikring, restaurering av tak.

Takrenner

Montering, rensing og reparasjon av takrenner.

Referanser:

Lang erfaring som taklegger

Takket være vår lange erfaring innen takktekkerfaget har en bred kunnskap & vi kan nå tilby taktekkertjenester med meget lang levetid, noe som gir våre kunder beskyttelse mot Hordalands og Åsane’s harde værforhold i mange år fremover.

Kvalitet skapes på takene av våre talentfulle takinstallatører, mange har vært med fra begynnelsen og har stor fagkunnskap.

Nytt tak Åsane

Alltid gratis befaring for alle tak og blikkoppdrag i Åsane. Hvis du er intressert av å legge et helt nytt tak, så kan vi selvsagt hjelpe deg. Å skifte tak er en omfattande jobb som krever en høy grad av nøyaktighet. Vi har lang fagerfaring og vet hva som kreves for å legge et nytt tak med beste kvalitet.

Våre Tjenester

Liste over tjenester

Kontakt oss

Invester i et tak med lang holdbarhet

Ta gjerne kontakt med Taktekker Åsane for et uforpliktende tilbud på pris og arbeid. Etter en befaring av boligen din vil vår taktekker komme med forslag ut fra dine ønsker og behov. Du vil da raskt få en oversikt over det som er nødvendig for å oppdatere boligens tak til dagens standarder.

Boligens eller byggets takkonstruksjon kan ha mye å si for hvilken takløsning som egner seg best til ditt formål. Ikke alle takløsninger passer på alle boliger. Vi vil ta hensyn til både design og konstruksjonnår vi skal oppnå et tilfredsstillende resultat som varer. Et solid tak bør holde i minst 50 år, i både vær og vind .

Funksjonelle tak i tidsriktig design

Mange boligeiere ønsker et tak som står i stil med boligens moderne eller tradisjonelle stil. Takløsningen kan derfor få stor betydning for boligens førsteinntrykk. For å få et tidsriktig inntrykk kan du derfor komme langt ved å benytte takstein og takplater i ulike design. I tillegg til design er det vesentlig at taket til dels er vedlikeholdsfritt i fremtidige år.

Våre profesjonelle taktekkere kan også kontaktes dersom du plutselig står overfor en vannlekkasje og behøver reparasjon avtaket ditt. Du kan også bruke våre taktekkere til å restaurere et eldre tak på boligen som du har anskaffet deg. Det finnes mange spennende takløsninger som kan benyttes i dag.For å oppnå et unikt resultat kan du benytte både torv og solcelletak.

Velg mellom flotte takløsninger

I dag kan du velge mellom en rekke stilfulle takløsninger dersom du er interessert i et særegent utrykk. Du kan også variere ulike typer takstein for å skape et design som garantert blir lagt merke til. Velg mellom takstein i mange ulik materialer, som blant annet betongtakstein og tegltakstein. Ved å velge taktekker Åsane får du raskt tilgang til profesjonelle taktekkere, som tilfredsstiller faglige standarder og krav.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud