fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Fana

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Din lokale Blikkenslagerbedrift i Fana

Levering og produksjon av blant annet:

Din lokale fagmann

Blikkenslager Fana utfører utsøkt fagarbeid for deg til meget gode priser. Vi anbefales at du ber om befaring av vår blikkenslager for å få et overblikk over kostnader på jobben som skal utføres. Det er alltid smart å benytte seg av fagfolk når boligen skal vedlikeholdes.

Vår blikkenslager kan bistå deg med en rekke varierende oppgaver, som eksempelvis reparasjon av fasader og tak.I tillegg vil vår blikkenslager bistå deg med annet forefallende arbeid påbåde ventilasjonssystemer og nedløp. Med en blikkenslager tilgjengelig vil du derfor raskt få hjelp om vannlekkasjen er et faktum i boligen din. Blikkenslageren jobber også tett med andre fagfolk.

Reparasjon av fasade og tak

Dersom du er på jakt etter noen som kan bistå deg med en totalrenovering av boligen din kan du kontakte en blikkenslager. Som regel vil blikkenslageren samarbeide med andre fagfolk for å tilfredsstille dine forventinger om å utføre en tilfredsstillende jobb. Du kan derfor kontakte en blikkenslager om du ønsker oppdaterte endringer på både fasade og tak. 

Kvalifiserte blikkenslagere har tilstrekkelig kunnskap til å lese tekniske tegninger. Her har du derfor fagfolk som kan gi deg tilstrekkelig informasjon om hva som må utføres dersom du behøver modernisering av både tak, vinduer og fasade. I forbindelse med arbeidsoppgavene vil blikkenslageren opprettholde nødvendig kvalitetssikring. Både materialer og arbeidsteknikk er derfor oppdatert i henhold til dagens retningslinjer

Montering av takvindu og takrenne

Våre effektive blikkenslagere er behjelpelig om du ønsker å få montert et takvindu eller en takrenne på boligen din. I tillegg utfører vi oppgaver som eksempelvis kobbertekking, skivetekking og tilvirkning av bly til pipe. Du vil derfor raskt få montert metallbånd, metallplater og kobberbånd der det er nødvendig. Dette er løsninger som garantert vil gi et flott resultat. Ved å velge Blikkenslager Fana får du raskt utført fagarbeid som tilfredsstiller gitte standarder og krav.

taktekking
Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud