fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Rens & Montering av takrenner Bergen

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Rens, Vedlikehold, installasjon og rensing av takrenner i Bergen

Mange opplever aldri at takrennene er til bry, og kun henger der uten å gi noen tilbakemeldinger. Men av og til gjør de det, og da er det enkelt å se at noe er galt. Man må gjøre tiltak for at det skal bli bra, slik at vannet dreneres skikkelig og ikke går inn i treverk og
isolasjon.

Som taktekker ser jeg en god del takrenner. Og mange av dem trenger vedlikehold. Det kan være at takrennene har blitt fylt opp av blader og mose, og når vinteren kommer ser man store istapper hengende ned fra dem. Dette er et godt tegn på at du må gjøre tiltak.

Det hjelper å gå til verks på høsten, men er det ikke riktig tid for det, må man benytte første og beste sjanse. Som taktekker har bedriften gode sikkerhetstiltak og kan bruke kran selv høyt opp under takmøne. 

Dette gir oss mulighet til å gi taket en oppgradering med å gå
gjennom alle takrenner, fjerne det som tetter for vannets naturlige vei ned i avløpene og eventuelt fjerne farlige istapper som kan falle ned.

Takrenner skal være dekorative tillegg til hvert et hus og bygning, uansett hvor det ligger. I en storby på øst-landet eller et tettsted i sør.
Når vi tar turen opp på taket, får vi full utsikt. Kanskje over en flott by badet i sol, men også takets tilstand. 

Som taktekker leverer vi en totalpakke med taktekking og takrennerens om det skulle være ønskelig. Trenger huset nye takrenner, så finner vi det fort ut. Det kan være slitte renner, rustne hengsler og falmede farger.

Les mer om Taktekking i Bergen.

Takrennerens bergen

Søkt etter “rense takrenner bergen?” Vårt tips er å ikke nøl med takrennerens om du er i tvil, ta kontakt for en trivelig prat og eventuelt en avtale om befaring og rensing av renner.

Tjenester

Bytte gamle takrenner? Ta kontakt!

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud