fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Askøy

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Din lokale Blikkenslagerbedrift i Askøy

Levering og produksjon av blant annet:

Din lokale fagmann

Kontakt oss for å be om et uforpliktende tilbud på profesjonelt fagarbeid. Vi vil raskt og effektivt foreta en befaring av boligen din. Deretter vil vi vurdere hvor mye jobb som bør gjøres for å oppnå det beste resultatet. 

Våre blikkenslagere samarbeider også tett med andre fagfolk på området. Det er alltid en fordel å benytte fagfolk når det skal utføres modernisering av bolig og bygg. Dersom du går med planer om å bygge hus bør du ta kontakt med Blikkenslager Askøy. 

Vi står behjelpelig med å utføre et unikt fagarbeid på både fasade og tak. Vi tilbyr dyktige fagfolk som har lang erfaring med arbeid på både store og små prosjekter.

Oppdater boligens fasade og tak

Mange av oss ønsker å totalrenovere boligen, eller har en bolig som krever en aldri så liten modernisering. Vår blikkenslager kan med en gang gi deg et overblikk over hva som må gjøres når det gjelder boligens fasade og tak. Vi er kvalifiserte til å lese dine tekniske tegninger når dette er nødvending.

 

Du får her fagfolk som stiller med kunnskap om kvalitetssikring, både når det gjelder renovering og modernisering av boliger. Dersom du ønsker å få montert en sikkerhetsstige vil vår blikkenslager være behjelpelig med en gang. I tillegg kan vi selvsagt montere dine takvinduer. Det samme gjelder om du ønsker montering av kobberbånd og metallplater.

Vannlekkasjer og nedløpssystemer

Våre blikkenslagere kan hjelpe deg om du har en vannlekkasje som må fikses med en gang. I tillegg vil også nedløpssystemer være innenfor de arbeidsoppgavene som kan bli utført. Du kan også få utført skivetekking, kobbertekking og tilvirkning av bly til pipe. I den forbindelse vil du raskt oppdage at både materialer og teknikk er oppdatert etter dagens standarder.Ved å velge Blikkenslager Askøy får du raskt utført fagarbeid som tilfredsstiller dine krav og forventninger.

taktekking
Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud