fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Taktekker Straume

Straume taktekkere, vi er godkjent for ansvarsrett, mesterbedrift, sentralt godkjent, godkjent lærebedrift, godt vurdert, alltid gratis befaring

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Vi hjelper deg med taktekking i Straume

Taktekking

Alt innen takking. Inkl nytt tak, renovering av gammelt og mye mer.

Solceller

Smart, klimavennlig energi. Installer solcellepaneler på taket ditt.

Fjerning av mugg

Effektiv fjerning av mugg og sopp på taket / fasaden din.

Blikk & Beslag

Vi tilpasser alt innen blik og beslagarbeid. Flinke, erfarne blikkenslagere.

Takreparasjon

Reparasjon av av tak. Alt fra lekkasje, taksikring, restaurering av tak.

Takrenner

Montering, rensing og reparasjon av takrenner.

Velg riktig taktekker

Valg av riktig taktekker vil ha stor betydning i forbindelse med både utførelse og design av boligens tak. Det anbefales derfor å be om uforpliktende befaring og tilbud hos taktekker Straume. Vestlandets værforhold byr stadig på utfordringer i forhold til vær og vind. Taktekker Straume gir deg derfor funksjonelle løsninger som tilfredsstiller dine krav og forventninger.

Nytt tak Straume

Et tidsriktig tak vil være avgjørende for førsteinntrykket på boligen din. Ved å bruke takstein i unike design vil du garantert oppnå et stilig og trendy resultat. Dersom du er på jakt etter en takløsning til et bedriftsbygg eller større bolig, vil vi selvfølgelig skreddersy takløsningen for deg.

Våre Tjenester som vi tilbyr i Straume

Liste over tjenester

Kontakt oss

Holdbare tak og praktiske takløsninger

Hvis du er på utkikk etter tidsriktige takløsninger vil du bli overrasket over det brede utvalget som er tilgjengelig i det norske markedet i dag. Her kan du velge mellom et stort utvalg av materialer i unike design og fasonger. De fleste takløsningene som tilbys i dagens marked er både holdbare og praktiske i forbindelse med nødvendig vedlikehold.

Du vil garantert finne design og farger som passer boligen din perfekt. Våre profesjonelle taktekkere vil gi deg råd om hvilke takløsninger som egner seg best til takkonstruksjonen på din bolig. Det er mulig å legge både takplater, takstein og torv på taket ditt. Ved å kombinere en moderne og tradisjonell byggestil vil du alltid få et tilfredsstillende resultat.

Velg blant stilfulle takstein

Velg den taksteinen som passer i forhold til bygningens byggestil. Her får du eksempelvis betongtakstein, solcelletakstein og tegltakstein. Dersom du går med byggeplaner anbefales det å vurdere takløsninger allerede tidlig i prosessen. Du vil da oppnå et utmerket totalinntrykk som tilfredsstiller faglige krav og forventninger. Førsteinntrykket på boligen din er alltid avgjørende for folk flest. Ved å velge oss får du tilgang til utsøkt fagarbeid, som tilfredsstiller faglige standarder og krav.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud