fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Åsane

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Blikkenslagermester i Åsane

Levering og produksjon av blant annet:

Din lokale fagmann

Hvis du har behov for en blikkenslager Åsane bør du be om en uforpliktende befaring. Vi vil da lage en oversikt over det som må gjøres på boligen din. Deretter vil våre blikkenslagere utarbeide et tilbud for å gi deg en oversikt over den totale kostnaden. Dersom du er på jakt etter en dyktig fagarbeider vil våre blikkenslagere være løsningen for deg.

Her kan du få bistand til mange typer oppgaver som kan relateres til ventilasjonsanlegg og boligens inneklima. Du kan også få hjelp ved vannlekkasje i boligen din som du ikke klarer å stoppe selv. Blikkenslagere samarbeider ofte med andre fagfolk i jobbsammenheng på bygg og bolig.

Montering av plater på fasade og tak

Stadig flere kjøper en bolig som må totalrenoveres for at bostandarden skal bli god nok. I slike tilfeller vil vår blikkenslager raskt kunne bistå deg med en forbedring av inneklimaet ditt. I tillegg vil både vinduer, tak og fasade bli gjennomgått. Dette for å lage en tilfredsstillende oversikt over det som må gjøres for at boligen skal bli beboelig.

I tillegg har våre blikkenslagere tilstrekkelig med fagekspertise til å lese tekniske tegninger. De er derfor alltid oppdatert i henhold til nye retningslinjer i forbindelse med arbeid på boliger og bygg. Dette tilsier at både materialer og arbeidsteknikker som inngår i arbeidet er oppdatert i henhold til dagens krav. Blikkenslageren kvalitetssikrer alltidarbeidet for at resultatet skal bli tilfredsstillende.

Ventilasjonsanlegg og nedløpssystemer

Vi hos Blikkenslager Åsane vil bistå deg med både vedlikehold og reparasjon av ventilasjonsanlegg i bygg. Her inngår stadier fra produksjon, ferdigstillelse og montering av deler til fasaden, vinduer og tak. Ved et godt utarbeidet ventilasjonsanlegg vil inneklimaet være godt nok til å tilfredsstille gjeldende retningslinjer. I tillegg utføres oppgaver som skivetekking og kobbertekking. Velg Blikkenslager Åsaneom du trenger faglig ekspertise som tilfredsstiller både krav og retningslinjer.

taktekking
Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud