fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Taktekker Fana

Godkjent for ansvarsrett, mesterbedrift, sentralt godkjent, godkjent lærebedrift, godt vurdert, alltid gratis befaring

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Vi hjelper deg med taktekking i Fana

Taktekking

Alt innen takking. Inkl nytt tak, renovering av gammelt og mye mer.

Solceller

Smart, klimavennlig energi. Installer solcellepaneler på taket ditt.

Fjerning av mugg

Effektiv fjerning av mugg og sopp på taket / fasaden din.

Blikk & Beslag

Vi tilpasser alt innen blik og beslagarbeid. Flinke, erfarne blikkenslagere.

Takreparasjon

Reparasjon av av tak. Alt fra lekkasje, taksikring, restaurering av tak.

Takrenner

Montering, rensing og reparasjon av takrenner.

Referanser:

Lang erfaring som taklegger

Ditt valg av taktekker har mye å si for resultatet på det endelige taket. Ved å velge riktig taktekker Fana vil du få et tak i den gode kvaliteten. 

Det er viktig at det endelige resultatet er holdbart i vær og vind, uavhengig av årstid. Ved å benytte deg av en dyktig taktekker vil du raskt oppnå et tilfredsstillende resultat.

Nytt tak Fana

Før du velger fagfolk bør du undersøke priser og tilbud hos hvert enkelte firma. Dette gjør du enkelt ved å ta kontakt og be om et uforpliktende tilbud. Du kan da velge det firmaet som du mener kan gi deg den beste prisen på den takløsningen som passer best til ditt formål.

Våre Tjenester

Liste over tjenester

Kontakt oss

Flotte og funksjonelle takløsninger

Riktig valg av takstein, design og farger kan være avgjørende for resultatet på boligen din. Du kan også variere mellom ulike takstein og andre takløsninger for å oppnå et varig resultat på bygg. I Fana er det selvsagt viktig at taket tåler regnværet som byen er kjent for. Dersom du har problemer med vannlekkasjer vil en taktekker være løsningen.

En profesjonell taktekker reparerer taket ditt dersom uhellet er ute og du har vannlekkasje. Det finnes alltid en løsning sompasser perfekt for deg. Taktekkeren kan også komme på inspeksjon for å sjekke om det taket du allerede har kan vare noen år til. Du vil på denne måten raskt få et godt og utarbeidet tilbud på hvor mye det nye taket vil koste.

Velgtakstein som passer

Dersom du har et tak som krever reparasjon er det viktig at du finner riktig takstein som passer inn i den stilen som du allerede har. Hvis du er på jakt etter ny takstein og nytt design som kan gi et løft til boligen din kan det velge mellom et stort spekter av takstein som finnes i det norske markedet i dag.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud