fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Bergen

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Din lokale Blikkenslagerbedrift

Levering og produksjon av blant annet:

Våre to hovedbeskjeftigelser er:

  1. Restaurering av tak, produksjon og montering av beslag og pipebeslag, montering av nye takrenner, samt innvendig og utvendig asbestsanering.
  2. Prosjektering, montering og vedlikehold av ventilasjonsanlegg.
Vår målsetting er å kunne tilfredsstille våre kunder i Bergen ved å levere bra produkt som kunden blir fornøyd med, til en riktig pris. Firmaet skal være konkurransedyktig og ha tilstrekkelig med arbeid for at våre medarbeidere skal ha en trygg arbeidsplass.

Det er mange ting som er viktig når man eier et hus, en leilighet eller rekkehusbolig i Bergen. Uansett hvor flink man er til å vedlikeholde, er og blir taket noe av det viktigste på hele bygningen. En taktekker har som oppgave å se til at taket er tett og har isolasjonsevne, men også at det har ventilasjon. Taket blir påvirket av vær og vind 365 dager i året, og uten et godt tak kan mye av husets verdi forringes. Hovedoppgavene til blikkenslageren er å legge opp takrenner for vanndrenering og ventilasjon slik at isolasjonen forblir utmerket selv etter mange år. Med riktig konstruksjon vil vannet ledes dit det skal, men taktekkeren må uansett finne de beste løsningene til hvert eneste bygg.

Vannets vei ned i bakken
Mange steder setter stadig nedbørsrekorder og andre er allerede godt vant. Men om vannet trenger inn, er jobben ikke ferdigstilt. Taktekkeren kan da komme til unnsetning. Metallplater forhindre vannet i å strømme inn på regntunge dager, men visuelt er også taktekkeren primus motor.

Pipehatter, nedfallsløp, beslag, takrenner og plater sørger for at alt er i skjønneste orden. Taktekkeren har kontroll på lover og regler, i et marked som stadig er i endring. Større krav til isolasjon og nullforbruk blir innstrammet hvert år, og en taktekker vet akkurat hvordan
man skal fikse taket som gjør at verdien fortsetter å øke. Det motsatte ville vært dumt. 

Ventilasjon gjør huset levelig
Uten god ventilasjon vil man ikke få luftet ut og sirkulert luften i huset. Mye av isolasjonsevnen forringes dersom ventilasjonen er dårlig, og en ond sirkel oppstår. En blikkenslager kan lage luftekanaler og viftesystemer, eller finne materialer som fungerer best når luften stenges inne og skaper fukt, råte og i verste fall skade på huset. Med ventilasjon av høyeste kvalitet, kan kunden trygt sette arbeidet bort til en taktekker eller blikkenslager som er arbeiderens rette yrkestittel.

Over tid har antallet blikkenslagere og taktekker  blitt redusert. Bemanningsbyåer sier at de aldri har vart en sånn Kritisk mangel på taktekkere i Norge. Vi er en av de blikkenslagene i Norge som har en veldig lang fagerfaring og vi stiller gjerne opp og hjelper deg med alt relatert til blikk og beslagarbeid. 
taktekkern header
taktekking

Som din lokale blikkenslagermester arbeider vi med:

Blikkenslageravdelingen:
Alt innen blikk, beslag og båndtekking. Ansatte med lang erfaring innen taktekker og blikkenslagerfaget. Vårt Blikkenslagerarbeid inkluderer montering av nye tak samt restaurering av gamle tak. Vi legger nesten alle typer tak også papptak, men vi liker å kalle oss ”eksperter” på Icopal Decra tak. Restaurering og montering av nye takrenner, samt produksjon og montering av alle typer beslag og pipebeslag i forskjellig materialer. Vi har godkjenning for både innvendig og utvendig asbestsanering.

Ventilasjonsavdelingen
Lang erfaring med prosjektering, montering og restaurering av ventilasjonsanlegg til fasade, bolighus og større anlegg. Bolighus kan variere fra naturlig avtrekk til balansert ventilasjon, med flere muligheter og krav.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud