fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Os

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Din lokale Blikkenslagerbedrift i Os

Levering og produksjon av blant annet:

Din lokale blikkekspert

Vi hos blikkenslager Os utfører forefallende arbeid på boligens tak og fasade. Dersom du ønsker en modernisering eller oppdatering av boligens nåværende standard, vil vår blikkenslager være et utsøkt valg. I denne sammenhengen vil det lønne seg å forespørre om en uforpliktende befaring av boligen din. Blikkenslagere jobber også på større og offentlige byggeprosjekter.

Dersom fasaden på boligen din behøver en aldri så liten oppdatering, bør du kontakte vår blikkenslager for en faglig vurdering. Hos oss kan du effektivt få hjelp til modernisering av tak og montering av takvinduer. Hvis du har problemer med ventilasjonsanlegget ditt vil også vår blikkenslager være behjelpelig med en god fagekspertise.

Modernisering av tak og fasade

Våre profesjonelle blikkenslagere samarbeider med flere yrkesgrupper innen bygg og anlegg. Du kan derfor få tilbud om en totalpakke som inkluderer flere fagfolk på området. Derfor vil du garantert få uført en tilfredsstillende jobb på boligen din eller andre bygg, som behøver en modernisering. Boligen din blir derfor raskt oppdatert etter dagens standarder.

Du kan også kontakte Blikkenslager Os om du har en vannlekkasje i boligen din. På denne måten vil du raskt forhindre en alvorlig vannskade, som enkelt kan oppstå ved oppsamlinger av vann. Ettersom blikkenslagere også er kvalifisert til å lese tekniske tegninger brukes vi ofte ved store byggeprosjekter. Blant arbeidsoppgavene inngår også kvalitetssikring.

Nedløp og vannlekkasjer i bygg

Hvis du er en av dem som ønsker å få utført noen oppdateringer på boligens fasade bør du kontakte oss for å få en uforpliktende befaring. Med et utfyllende tilbud i hende vil du med en gang få et overblikk over det som bør gjøres. 

Vi utfører viktige oppgaver som blant annet skivetekking og kobbertekking. Du kan også få montert metallplater, metallbånd og kobberbånd. Ved å velge Blikkenslager Os får du effektivt utført fagarbeid, som tilfredsstiller både faglige krav og retningslinjer.

taktekking
Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud