fbpx

Fast håndtrykk, fast pris

Blikkenslager Straume 

Få Tilbud Direkt

Uforpliktende tilbud

Blikkenslagermester i Straume 

Levering og produksjon av blant annet:

Din lokale fagmann

Ta kontakt med Blikkenslager Straume og be om en uforpliktende befaring. Ved å be om et uforpliktende tilbud vil du raskt få en oversikt over de oppgavene som du ønsker utført. Det kan derfor være lurt å be om en totalpris på det som må gjøres i forbindelse med både tak og fasade. Våre blikkenslagere jobber ofte tett med andre fagfolk på området.

Du kan derfor møte blikkenslagere i jobber på både bygg og anlegg. Det kan ofte være nødvendig med en aldri så liten oppdatering av boligen din. Det er derfor viktig å se til at dette blir utført før det oppstår slitasjeskader eller andre små uhell som behøver faglig ekspertise.

Oppdater boligens fasade og tak

Du kan også få utført jobb på byggets ventilasjonssystem om dette er nødvendig. I tillegg vil våre blikkenslagere utføre forefallende arbeid på bolig og bygg, som blant annet omfatter nedløp og drenering. Vår blikkenslager vil være tilgjengelig om du trenger hjelp ved montering av vinduer og takvinduer. Vi utfører kobbertekking, skivetekking og montering av metallplater i forbindelse med boligen din.

Dersom du er en av dem som har kjøpt en bolig som i utgangspunktet bør totalrenoveres er det mye jobb som må gjøres. I slike omstendigheter kan en blikkenslager bistå deg med flere grunnleggende oppgaver. Både arbeidsteknikk og materialer må også kontinuerlig oppdateres for å tilfredsstille krav og retningslinjer i forbindelse med arbeidet.

Reparasjon av ventilasjonsanlegg

En av hovedoppgavene til en blikkenslager er reparasjon og vedlikehold av ventilasjonsanlegg. Dette inkluderer både produksjon og montering av elementer som er nødvendig for å ferdigstille en bolig. Her inngår også å sørge for at det blir opprettholdt et godt inneklima, ved blant annet reduksjon av unødig energiforbruk. Velg Blikkenslager Straume til utførelse av fagarbeid som tilfredsstiller både faglige krav og retningslinjer.

taktekking
Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud