fbpx

Taktekkern Bergen lanserer ny nettside

Etter mange “hvis”og “men” er  dagen er endelig her. Taktekkern Bergen lanserer en ny nettside.  (Se bilde til høyre)

Du kan besøke nettsiden ved å skrive in “www.taktekkernbergen.no” i adressefeltet.

“Vi har arbeider i flere måneder med dette prosjektet” sier prosjektledere og webutvikler Edvin. “Jeg gleder meg til å se hva kundene synes om den nye nettsiden. Førhåpentligvis kan vi nå tilby en bedre brukeropplevelse enn det vi gjorde 2018 – 2019. I tilfelle at du er en kunde og ønsker å gi oss på taktekkern Bergen en tilbakemelding over hva du synes om nettsiden våres er du velkommen å poste dette gjennom kontaktskjemaet våres.”

Taktekkern legger tak, selv om det er "Corona krise"

Det er meget tøffe tider akkurat nå rundt om i verlden og i Norge. Corona viruset har nå en “pandemi” status og det er viktig at alle tar sitt ansvor for å holde smittsomheten nede. Vi på taktekkern Bergen arbeider på som vanlig med alle prosjekt som er utendørs. 

Ny tjenesterfane

Unner “tjenester” finner du nå en oppdatert liste over tjenestene våres. Tidligere har vi kort forklart at vi tilbyr “Blikkenslager og takarbeid”. Men nå finner du en meget detaljert liste over alle tjenester. Blant annet: Rensing av takrenner, montering av takrenner, spesial produksjon av takrenner, fjerning av mugg, utskifting av gammelt tak og mye mer. Les fullstendig liste unner “tjenester”.

Ring oss

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud

Bestill uforpliktende befaring / Tilbud